Handelsbetingelser
+
Privatlivspolitik

Handelsbetingelser
+
privatlivspolitik

Randers Vinduespudser I/S

Online betaling
Randers Vinduespudser tager imod betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Faktura sendes direkte til den email kunden har oplyst.
 
Fortrolighedspolitik
Randers Vinduespudser I/S respekterer privatliv på internettet. Randers Vinduespudser I/S vil ikke videregive information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Randers Vinduespudser I/S vil ikke videregive eller sælge kundens navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
 
Sikkerhed
Randers Vinduespudser I/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.
 

Afrensning
Vi tilbyder også afrensning af dine vinduer, hvis normal vinduespolering ikke er nok til at få bugt med skidtet. Kæmper du f.eks med malerrester eller andet, kan vi klare dette for dig ved forudgående aftale.

 Indvendig vinduespudsning
Ved indvendig vinduespolering er det kundens ansvar at sørge for, at vindueskarme og andet er ryddet inden vinduespoleringen foretages. Er dette ikke gjort, bliver det betragtet som et blokeret vindue og derfor ikke pudset.
 
Betalingsbetingelser
Betaling skal ske senest 5 dage efter modtagelse af faktura, med mindre andet er aftalt. Der opkræves et rykkergebyr på 100 kr. pr. rykkerskrivelse ved overskridelse af betalingsfristen.
Faktura sendes direkte til den email kunden har oplyst.
 
Reklamation
Som en del af vores tilfredshedsgaranti beder vi om hurtigst muligt at kontakte os, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger. Dog senest tre dage efter poleringsdato. Herefter sørger vi hurtigst muligt for at udbedre fejlen til din tilfredstillelse.
 
Hvad bliver bl.a ikke vasket væk ved normal polering
  • Silikone/klistermærker og rester derfra (f.eks. nye vinduer)
  • Kalk (pas på med at spule vinduerne med haveslangen, da der efterlader kalkrester)
  • Cement, mørtel, maling, lak og olie og lignende
 
Virksomhedsinformation:
Randers Vinduespudser I/S – CVR-nr.: 39470284
Østre Boulevard 13
8930 Randers NØ
info@randersvinduespudser.dk
Tlf.: 42701213